Vijne lajme te mira per foshnjen dhe familjen qe u aksidentuan diten e djeshme

0
269

Gjendja shëndetësore e bashkëshortëve Vilma e Arjan Konomi paraqitet e qëndrueshme, ndërsa kanë dal tashmë nga trajtimi intensiv.

Çifti janë zhvendosur në pavion dhe po trajtohen për politraumë. Kanë dëmtime të shumta në pjesë të ndryshme të trupit.

Kurse fëmija i tyre tre muajsh ka dalë nga spitali në mëngjes dhe është marrë nga familjarët, pasi nuk ka pasur dëmtime.

Ne i urojme sherim te shpejte.