Tërmeti shkund vendin fqinj, diten e sotme ndjehet edhe në Shqipëri

0
569

Një tërmet me magnitude 4.2 i shkalles Rihter ka rënë në Greqi duke u ndjere edhe në jug të Shqipërisë.

Tërmeti i orës 08.17 ora e Shqipërisë, kishte thellësi pesë kilometra sipas EMSC .

Fakt tjetër shqetësues është se tërmeti kishte intensitet makrosizmik 5 ballë Merkali.

Tërmeti u lokalizua në Arta të Greqisë, dhe u ndje gjerësisht në Janinë, Korfuz e zonat Jugore të vendit tonë