Stuhi shi dhe bresher. Moti i keq shkul catit nga pallati demtohen makinat/foto

0
1318

Ne te gjithe Ballkanin jane ulur temperaturat dhe kane filluar reshjet e shiut.

Po ashtu dhe ne vendin tone dhe ne Kosove mbasditen e sotme kane nisur reshjet e shiut.

Ndersa ne Mitrovice te Kosoves erëra të fuqishme dhe breshër të imët ka goditur pjesën veriore të Mirtovicës rreth orës 17 00 të pasdites.

Era ka qene kaqe e forte sa ka shkulur catit nga shtepite e banimit.

Po fatmiresisht nuk ka pasur deme ne persona por vetem ne ndertesa.