Shifer rekord. Autoritetet Britanike tregojne se sa Shqiptar kane hyre ne Angli per 6 muaj

0
99

Te gjithe shqiptaret drejt Anglis per te prekur endrren e madhe.Nje numer shume i larte i shqiptare eshte regjistruar per te shkuar ne Angli 6 muajt e fundit.

Sipas të dhënave auoriteteve Britanike tregojnë se rreth 4729 shqiptare që kanë hyrë në mënyrë të paligjshme në Angli dhe janë regjistruar si azil kërkues gjatë periudhës janar-qershor 2022

Numri i shqiptarëve që udhëtojnë me gomone në Britani është më i lartë se i vendeve në konflikt dhe në diktature të tilla si Afganistani, Irani dhe Iraku. Madje edhe Ukrainasit që janë në luftë nuk e kanë marrë iniciativa të tilla.