Qytetari shkonë ne Vlorë per plazh pore cuditet sa kushton 1 cader dhe 2 shezlong. foto

0
1490

Me arrdhjen e muajit Korrik fillon dhe rritja e cmimeve ne jug te vendit tone. Pasi cdo vit cmimet arrijne rekorde.

Qytetaret shqiptar ankohen cdo vit me cmimet e larta. Por ja se sa eshte nje cader me dy shezllong ne qytetin e Vlores.

1 cader plus 2 shezhllong kushtojne 20 mij leke. Por me e bukura per 2 persona pasi personi i tret nuk lejohet.

Po ne Himare sa do te jete? Po te zbresesh me poshte ne Sarand dhe Ksamil?

Sot jemi ne treg te lire dhe cdo biznes mund te bej cte doje me cmimet por qytetari shqiptar nuk mund te paguaj shuma te tilla pasi dhe rrogat ne vendin tone jane shume te ulta.