Pushuesi shkon në Dhërmi me pi një kafe me ujë shikoni se sa i vjen fatura.Foto

0
911

Kete vit pushimet ne jug të vëndit janë shumë të shtrenjta ka pasur një rritje cmimesh dhe janë të pa përballueshme për një grup të madhë njerëzish.

Ka shume ankesa dhe rritje cmimesh dhe ndodh që pushuesit dërgojnë faturat ne portale per postimin e tyre dhe qe pronaret e bizneseve te ndergjgjsohen.

Keshtu ka ndodhur dhe diten e sotme ku një pushues ka dërguar një fature nga Dhermiu ku ai ka pirë një kafe dhe një shishe ujë.

Fatura ka qene shumë e lartë ku nje kafe kushton 4000 lekë dhe një shishe ujë ka kushtuar 5000 lekë. Eshtë e habitshme pse jane keto cmime kaq te larta. Ja dhe fatura.

Si mendoni a duhen të jenë kaq të larta cmimet ne jug te vednit apo kjo është dicka normale ku beni pushime verore.