Pronari i furrës së bukës ngacmon punetoren 19 vjecare i jep dhe lek sa te duash

0
517

Një ngjarje është shënuar në një furrë buke në Fushë-Kosovë. Një 19-vjeçare është ngacmuar nga shefi i saj i ka bërë edhe një ofertë.

Gjithçka ka ndodhur gjatë orarit të punës, kur pronari e ka prekur në ate dhe ta puthe ate.

Ky i fundit i ka thënë se nëse ajo e lejon që ta puthë e ta prekë, mund t’i japë edhe para.

Mësohet se i dyshuari është vënë në pranga pasi vajza e ka derguar ne në polici.