Pasi cifti i vendosin emrin e cuditshëm vajzës. Familjarët i rrinë larg dhe nuk i flasin me gojë

0
226

Bela 18 vjeç ka treguar emrin e pazakontë të vajzës së saj Polaris

Thuhet se të afërmit e kanë ngatërruar pseudonimin e fëmijës gjashtë muajsh me një mark makinash.

Ajo shpjegoi: ‘Kur u thamë familjes emrin të gjithëve nuk u pëlqent dhe u merziten me ne’.

Edhe të dashurit e tyre nuk i pelqen emri i vajzes se vogel – duke sugjeruar se tingëllon si kompani e prodhimit të makinave Polaris.

As nena as motra nuk i pelqente nje emer i tille. Tani nuk di as cfare te bej ne vend qe te me qendrojne prane si nje nene e re te gjithe me jane larguar nga emri i vajzes.