Nuk ndalet bresheri sa nje kokerr arre naten e sotme. foto

0
2210

Ulen temperaturat dhe rikthehen shirat dhe bresheri.

Pritet keto dite te fundit te Korrikut te jene me temperatura me te ulta ne krahasim me javet me pare.

Ne vendet malore kane filluar reshjet e shiut. Ndersa ne Lipjane te Kosoves bresheri ka qe qene sa nje kokerr arre.

Bresheri ka demtuar te mbjellat dhe ka sjell problem ne kete zone. P

ritet qe kjo fundjva temperaturat te bien dhe moti te jete me vranesira.