Moti mer ndryshim te papritur. Ja ku ra sot reshje te dendura shiu dhe bresher. foto

0
333

Reshje breshëri janë shënuar sot në disa fshatra të Korçës.

I çuditshëm është edhe fakti se në shumë qytetet të Shqipërisë, temperatura po shkon në 40 gradë celcius, ndërsa në fshatrat e Korçës bie breshër.

Ndersa ne Prishtine reshjeve të shiut dhe breshrit kane qene te pranishme diten e sotme

Lagje të tëra nga Prishtina janë vërshuar nga uji dhe disa zona janë zbardhur nga breshëri.