Moti i keq me ere shkul pemet nga rruga ndersa ne disa qytete shi me bresher

0
530

Pas temperaturave të larta moti nuk gjen qetesi nga stuhit dhe bresheri.

Ne Shkup reshjet kanë filluar rreth orës 15:30 me një intensitet shumë të lartë ku ka pas stuhi dhe ere.

Ndersa ne Kosove moti ka qene me reshje shiu dhe bresheri ne disa qytete.

Kurse diten e djeshme ne fshatrat e Korces kane rene shi me bresher dhe kane demtuar te mbjellat.

Moti si kete vit nuk ka qene me pare ku ne disa qytete ka pasur mot te nxehte dhe ne disa mot me shi ere dhe bresher.