La gruan per refugjanet nga Ukraina. Ja cfare i ndodh ciftit pas 4 muajsh

0
139

Tony Garnett ndahet nga refugajtja ukrainase pasi kishe shume promleme me te.

Ai u ndaj nga bashkeshortja per tu lidhur me vajzen nga ukraina.

Por jeta me te kishte shume grindje ndaj dhe ai vendosi qe pas kater muajsh lidhje me te te ndahet.

Por në një intervistë me MailOnline, tha se: “ Ne kemi mbaruar si çift’.

Toni pohoi se gjërat arritën kulmin ndërsa festonin ditëlindjen e tij të 30-të në shtëpinë e tyre në Bradford ku patem shume grindje.Historia jone mbaroi..

Une lash gruan time me femijet per te. Por ja qe kjo histori nuk mund te vazhdoj me.