Thursday, September 28, 2023
HomeNEWSKy eshte shkaku pse 12 vjecarja i dha fund jeten diten e...

Ky eshte shkaku pse 12 vjecarja i dha fund jeten diten e djeshme ne Pogradec

Ngjarja ka ndodhur pasi vajza vuante sepse nuk kishte nenen e saj pasi prinderit ishin te divorcuar dhe babai ishte i martuar dhe jetonte me njerken.

Te afermiit e vajzes jane shprehur se: Ajo ishte varur atje ku i shtihet dushk kecave. Jetonte me babain me të ëmën (njerkën). Shkonte në klasë të 7 më duket, mësonte ishte shumë e mirë, pa probleme. Unë nuk e di çfarë mund ta ketë shtyrë, nuk jam në brendësi unë kur e mora vesh më erdhi shumë keq ,thashë po si…se nk dëgjonim gjë të grindeshin. Them ngaqë kishte nënën të larguar, e takoi vetëm 1 herë këtë behar, ka 4-5 vjet e larguar, këtë behar para dy muajsh e takoi,e kërkoi.

Nuk e di ka ikur, ju lut ky(babai i vajzës) për ta marrë po ajo(nëna e vajzës)nuk donte, jo nuk jetoj këtu, çupën vetëm këtë behar, vetëm 1 herë e ka takuar dhe kaq . Ndihem shumë keq,se nk është njeri i madh edhe. Diti të…. Nuk ka pasur asnjë shqetësim, shkonte për bukuri, nuk i ndihej zëri fare. Me vëllezërit dhe motrat e tjera shkonte mirë shumë ajo rriti dhe 2 të tjerë. Nuk mendoj të jetë ndikuar nga ndonje gjë tjetër i shkonte mëndja te e ëma, edhe këta e donin e kanë rritur. Gjyshi dhe gjyshja e donin shumë, ata bënë çmos që e mbajtën ta rrisnin me shumë dashuri mirëpo ja që sdel,s’vete atje ku duhet.

Advertisingspot_img

Popular posts

My favorites

I'm social

0FansLike
0FollowersFollow
3,872FollowersFollow
0SubscribersSubscribe