Kinemaja ne zi. Ndahet nga jeta aktori i njohur me qindra role

0
332

Mickey Rooney Jr., fëmija i parë i Mickey Rooney, ka ndërruar jetë në moshën 77-vjeçare.

Partnerja e tij për një kohë të gjatë Chrissie Brown konfirmoi se ai hu,ni jeten të shtunën në shtëpinë e tij në Glendale, Arizona.

Muzikanti dhe aktori, “u nda nga jeta në mënyrë paqësore”, sipas një postimi në Facebook nga miku i vjetër i Rooney Jr., aktori Paul Peterson. Të dy punuan së bashku në Disney.

“Për herë të parë e takova Mickey-n, më të madhin nga nëntë vëllezërit e motrat, nga baba i tij i famshëm, kur ai dhe Timmy u punësuan nga Disney për të qenë Mousekeeter në vitin 1955. Mickey Junior ishte i gjatë dhe i talentuar. Ai mund të këndonte, vallëzonte dhe aktronte… dhe të gjendej në telashe ”, shkroi ai.

“Kam lindur në të njëjtën ditë kur babai i Mickey-t dhe “The Mic” më dha, pa marrë parasysh, këshillën më të dobishme që kam marrë ndonjëherë. Është një nga dhimbjet e mia më të mëdha që ai nuk bëri të njëjtën gjë për djalin e tij. Mickey Rooney Junior. Pusho në paqe më në fund. Ne do t’i plotësojmë dëshirat e tua”, përfundoi ai me postimin.