Gruaja gjen vid brenda ne sufllaqe. Shikoni cfare i ndodhi dhembe te saj

0
109

Një nënë pretendon se ajo ka mbetur me “dhëmbë të copëtuar” pasi kafshoi një bullonmetalike të gjetur në ushqimin e saj dhe tani po pi antibiotikë teksa është në pritje të trajtimit të dhëmbëve

Më e keqja akoma, 34-vjeçarja trego: “Unë fjalë për fjalë e pështyva bulonin. Por me janë thyer dy dhëmbë gjatë procesit.” Ajo tregoi se bulloni qe gjeti ka përmasa 1.5 cm me 1.2 cm, dhe ra nga një qebaptore, gjë që kompania konfirmoi gjithashtu se kishte ndodhur.

Gruaja, tha se ajo telefonoi dyqanin e fastfood “menjëherë” dhe u ankua për atë që ndodhi.
Pastaj ata “Më kërkuan te mos e hidhja por ta ruaja bulonin sepse u duhej serish per makinerine e mishit ku pergatitej qebapi i tyre.