Gjen një çantë në ishullin grek, turisti lajmeron urgjent policine kur sheh çfarë kishte brenda saj!?

0
624

Gjeti një çantë të madhe në ishullin grek, por kur e hapi tursiti ka mbetur i pa fjale pasi pa se çfarë ndodhej brenda saj.

Ngjarja ndodhi në Naxos.

Mediat vendase raportojnë se turisti ishte duke eksploruar plazhin Fykios, ku pikasi çantën dhe, pasi e hapi, gjeti dy trupa .

Qendra shëndetësore e Naxos, për shkak të deko mpozimit të avancuar të njërit prej trupave, nuk mund të sqarojë nëse i përket një burri apo një gruaje. Nga ana tjetër, për të dytin ende nuk është sqaruar nëse mund të jetë trup njeriu apo kafshe.

Pritet të kryehen hetime te tjera për të zbuluar më tepër rreth kësaj ngjarje.