Familja prenoton ne agjensi per pushime ne Turqi. Kur shkon atje si beson syve. Foto

0
17717

Shumë shqiptarë kanë zgjedhur që t’i kalojnë pushimet e verës jashtë vendit për të shmangur sado pak rritjen e çmimeve dhe shpenzimet e larta në Shqipëri.

Turqia prej disa vitesh vijon mbetet një prej opsioneve të preferuara për shqiptarët pasi resoetet ofrojnë paketa shumë të përshtatshme për familjarët. Por fatkeqësisht për disa ndodh që këto pushime në Turqi të kthehen në makth pasi përballen me agjenci turistike që abuzojnë me besimin e klientëve të tyre. për mashtrimin që ka bërë në lidhje me hotelin ku kanë kaluar pushimet.

Sipas qytetares kur ka kontaktuar me agjencinë ka prenotuar dhe paguar për një resort tjetër. Por kur kanë shkuar në Turqi janë përballur me një skandal të madh pasi resorti përveç se nuk ishte ai që kishin paguar që para 1 muaji, kishte kushte skandaloze.