Ditë zie për Kastriot Tushën, tenori i njohur humb njeriun e shtrenjt

0
379

Ditë zie për tenorin e njohur Kastriot Tusha, i cili ditën e sotme ka humbur personin e shtrenjtë të familjes së tij.

Bëhet me dije se Tusha ka humbur nënë e tij në moshën 99-vjeçare. Familja dhe të afërmit e Tushes janë të trishtuar dhe hidhëruar për humbjen e madhe.

Zoti e meshiroftë!