Dhendri cohet ne valle te kercej te gjithe qeshin dhe nusja shperthen ne lot. Video

0
560

Një video eshte bere virale dhe ka treguar dasmen e nje cifti ku nusja eshte shume e gjate dhe burri shume i shkurter. Kur ai cohet te kercej nusja eshte merzitur shume pasi njerezit fillojne dhe qeshin.

Videoja ka shkaktuar reagime të ndryshme në mesin e përdoruesve të internetit, ku disa thonë se çifti duhet të lihet vetëm për të shijuar martesën e tyre Të tjerë thote se ky cift duhet te ndahet ndaj te gjithe komentojne rreth kesaj dasme.

Nusja eshte duket e merzitur dhe shfqet duke qare pasi martesa e tyre nuk mund te funksionoj. Po ju si mendoni a do te funksionoj kjo martese?