Detaje te reja.E njohu tek byrektorja/ Martini ra në dashuri me Tinën sapo e pa

0
288

Detaje të reja kanë dalë në dritë nga humbja Martin Çeços, pak ditë më parë nga tre persona, ku mollë sherri u bë një vajzë 18 vjeç(Tina). Kjo e fundit, punonte në qytetin e Korçës, në një byrektore.

Martini e kishte njohur vajzën, në kohën, kur shkonte të hante byrekë me një shok.

Vazja ishte në një lidhje me një prej autorëve, Valter Mollajn, bashkëfshatar i Tinës, por ndërkohë i jepte shpresë për dashuri dhe 26-vjeçarit Martin Çeço, duke i shkruar në “Messenger”.

Ajo nuk i kishte treguar Martinit për lidhjen e saj me Valter Mollajn dhe 26-vjeçarit i shkruante nga adresa të tjera dhe i kërkonte që të mos e merrte në telefon.

Këto detaje vunë në dyshime Martin Çeçon deri në momentin kur Valter Mollaj i flet në telefon dhe e kërcënon ate.