Cifti per 18 vjet nuk mund te kishte femi por pas 18 vitesh ndodh mrekullia

0
100

Pamela Mackenzie 41 vjeç, dhe bashkëshorti i saj Ian 44 vjeç, po përpiqeshin pa fund për një fëmijë për 18 vjet, por shtatzënia e saj nuk i kalonte pesë javët e para.

Ajo dhe bashkeshorrti saj kishin 18 vjet qe perpiqeshin per nje femije, si edhe kishte kaluar dy raunde fertilizimi invitro pa sukses.

Pamela tregon se nuk mundte ta besonte kur mbeti shtatzënë në fillimin e parë të IVF në Pragë – dhe gati katër vjet më pas shpreson të ndihmojë më shumë gra me eksperiencen e saj që edhe ato të përjetojnë emocionet e saj.

“Në atë kohë provova IVF në një klinikë private në MB që ishte rreth 6,500 £, por ne më vonë gjetëm një klinikë në Pragë ku kushtonte më pak se 5,000 £.

“Mbeta shtatzënë në provën e parë, dhe nuk mund ta besoja pas 18 vitesh përpjekje, sepse asgjë tjetër nuk kishte funksionuar.

Ne foto : Pamela dhe burri i saj Ian me djalin e tyre që erdhi si një mrekulli Patrick (ai tashmë është 3 vjec)

Urojme cdo cifti Zoti i bekofte me femije sa me shpejt !