Borë në bjeshk temperaturat bien deri në -4 gradë, bora në Kroaci e Slloveni!

0
718

Siç shihet temperatura ka rënë në -4 gradë, për këtë arsye bora ka mbetur në tokë.

Kredarica ndodhet në 2541 metra mbi nivelin e detit, shkruajnë tregon MeteoBallkan.

Ajri i ftohtë nga veriu dhe ajri i ngrohtë me lagështi nga deti Mesdhe përzihen në rajonin tonë, gjë që favorizon krijimin e paqëndrueshmërisë dhe reshjeve të dendura.

Bora ka filluar edhe në Zavizhan të Kroacisë edhe kjo një bjeshkë me lartësi të madhe mbidetare që gjendet në Kroaci.

Ajri i ftohtë do të arrijë edhe te ne me ardhjen e frontit të ftohtë gjatë natës ku priten fjolla bore edhe në majet e bjeshkëve tona./MeteoBallkan