Thursday, September 28, 2023
HomeNEWSAvokatja paralajmëron arrestimin e detektives Shkënda qe pergjon ciftet

Avokatja paralajmëron arrestimin e detektives Shkënda qe pergjon ciftet

Avokatja Mirela Jorgo ka treguar se Detektivja private Shkenda Lili mund te perfundoj ne burg per punen qe ben pasi kjo eshte shkelje ligjore është vepër e rëndë penale.

Avoktja ke thene se:“Përgjigjimi që bën detektivja private mbi marrëdhëniet martesore është shkelje ligjore për mbrotjen e të dhënave dhe jetēs private të tjetrit, të garantuar me Kushtetute. Pra, një biznes antiligjor.

Gjykata Europiane për të Drejtat e Njeriut psrashikon shkelje të Nenit 8 (e drejta e respektimit të jetës private dhe familjare) të Konventës Europiane për të Drejtat e Njeriut.

Interpretimi i saj tek “E Diell” është qesharak, amatoresk dhe pa pikë vlere.

Për opinionin tim ajo duhet të penalizohet rëndë bashkë me emisionin“.

Advertisingspot_img

Popular posts

My favorites

I'm social

0FansLike
0FollowersFollow
3,872FollowersFollow
0SubscribersSubscribe