90 perqind te shenlongeve bosh ne plazhin e Lukoves. Cpo ndodh kete vit me ne

0
61

Boshatiset plazhi i Lukoves per shkak te cmimeve te larta.

Nje nga shkaqet kryesore eshte dhe rritja e shazlongeve. Ka dhe prej atyre qe shkojne ne pjesen tjeter te plazhit me cadrat e tyre.

Ndersa plazhet private thuajse jane te boshatisur. Vitin qe kaloj cadrat ne shazlong ishin 5 mij lek ndersa kete vit ishinin 7 mij deri ne 10 mij leke.

Per here te pare ky eshte viti me me pak pushues ne te gjithe plazhet e jugut.

Lukova ka nje plazh shume te bukur me nje det magjik kur lahesh por ka shume pak investime dhe kjo le per te deshiruar.

Gati 90 perqind e shelongeve jane bosh.