45 vjecari beqar thote se do martohem 50 vjec se nuk dua te kem probleme me gruan dhe femijet do i bej

0
1009

Nje video e cila eshte bere virale ne rrjet intervistohet i riu i cil tregon se sa me shume shkolle te kesh aq me pak femije ben.

Nder te tjera ai thote se mendon se do te martohet pas moshes 50 vjece dhe se gruan do ta marre 25-35 vjece. Ai mendon se kjo eshte mosha e duhur pasi je dhe shume i pjekur.

Ai mendon se 55 duhet te besh femi pasi arfrohet dhe pensioni.

Per me shume shikoni videon

Si mendoni a ka te drejte?