Vjen nje lajm i bukur per Doktorin. Ja ne cilin televizon do ta shikojm cdo dite

0
4100

Vjen nje lajm i bukur per te gjithe dashamiresit e Doktorit te Gent Pjetrit. Ai tashme ka filluar te dal serisht ne ekran por ne Syrit Tv.

Na kishte munguar jashte mase dhe na vjen mire qe ai e kaloj dhe problemet qe kishte me shendetin.

Doktori do te jete pjese e Syri Tv ne emisionin KAFE SHQETO/ Flavio dhe Doktori

I urojme Doktorit suksese te metejshme ne kete sezon dhe plot shendet.