Vjen lajmi i mire per pensionistet. Ja bonusi qe do te marrin ne muajin Prill

0
140

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar pak më parë se në muajin prill, do të ketë një tjetër bonus për pensionistët. Sipas tij kjo do të realizohet pas marrjes së këstit të parë të taksës së jashtëzakonshme mbi eksportuesit e energjisë.

Rama bën të ditur gjithashtu se këto ditë ka nisur shpërndarja e bonusit nga “Pakoja e Madhe” për këtë kategori.

“Të gjithë pensionistët po marrin këto ditë sipas premtimit bonusin e Pakos së Madhe dhe urojmë ta kenë sa më të mbarë e me shëndet të plotë, vitin që sapo ka nisur

*Me marrjen e këstit të parë të taksës së jashtëzakonshme mbi eksportuesit e energjisë në muajin prill, do të programojmë një tjetër bonus për pensionistët, që barra e inflacioni i luftës për ta të vazhdojë të jetë sa më pak e ndjeshme”, shkruan Rama.