Vjen lajmi i madh/ Ky vend i Europës hap kufirin me Shqipërinë: Ja cfarë duhet të keni parasysh

Autoritetet hungareze kanë njoftuar për lehtësimin e masave të udhëtimit për disa shtete jashtë Bashkimit Europian.

Në listë është edhe Shqipëria. Pasagjerët që udhëtojnë nga vendi ynë drejt Hungarisë do të kenë të nevojshme vetëm kryerjen e testit PCR dhe rezultatin negativ brenda 72 orëve të fund

Dokumenti që provon se nuk keni Covid-19 duhet të jetë në gjuhën angleze apo hungareze.

Këto masa të reja hyjnë në fuqi prej ditës së sotme.