Vizita e parë në qeli, ja cfare i kërkoi vëllait, policia greke: Nuk kemi parë asnjëherë kaq të ..

Mediat shprehet se nuk ka parë më parë një njeri kaq të pashqetësuar dhe të qetë pasi kreu nje ngjarje te rend.

Pas dy ditësh në paraburgim 32-vjeçari kishte vizitën e tij të parë nga vëllai i tij, të cilit i kishte kërkuar disa rroba për t’u ndërruar dhe një libër.

Charalmbos ka kërkuar librin e David Bercovici “Prejardhja e gjithçkaje”, në mënyrë qe të lexojë në qeli.

“Të mbarojmë me këtë punë, të bur gosem dhe të dalë të merrem me rritjen e vajzës sime”, sipas mediave greke këto janë fjalët që ai i ka nxjerr nga goja teksa është në pritje të marrjes së ndëshkimit të tij.

Familja e pilotit grek është ende në shok, ata refuzojnë cdo vizitë apo prononcim për mediat, janë mbyllur në 4 muret e shtëpisë dhe nuk flasim me askënd.

Kjo ishte vizita e parë për 32-vjeçarin pas deshmise.Cili eshte mendimi juaj per kete ngjarje?