Valë e dytë e koronavirusit? Këto jane 10 shtete rrezikojnë rikthimin në karantinë

Pritet nje vale e dyte e koronavirusit ndaj duhet te jemi te kujdesshem.

Shumë shtete janë përgatitur për një valë të dytë, por normalisht me pasoja qe nuk dihet se si do vijne ndaj ruani distancimin social.

Sipas një raporti të publikuar nga “The Guardian”, shihet qartë se kush janë 10 vendet më të rrezikuara nga një valë e dytë.

ShBA dhe Gjermania përfshihen në 10 vendet e para pasi kanë pësuar një rritje të ndjeshme në bilancin e koronavirusit.

Gjermani

Ukrainë

ShBA

Zvicër

Bangladesh

Francë

Suedi

Iran

Indonezi

Arabia Saudite