Termet ne Shqiperi mbremjen e sotme. Ja ku ishte epiqendra dhe magnituda

0
481

Shqiperia lekundet nga termeti mbremjen e sotme. Lekundjet u ndjen ne qytetin e Elbasanit Tiranes dhe me gjere. Lekundjet u ndjen ne oren 10e37 dhe ishin te gjata.

Epiqendra ishte ne Tirane ne 10km thellesi. Magnituda ishte diku te 5 balle.

Mesohet qe cdo gje ka shkuar mire pa pasoja apo deme materiale.

Ndersa para dy oresh nje termet 3 balle eshte ndjer ne qytetin e Shkodres.