Tea Trifoni ka bërë një deklaratë të fortë kundër Kiarës dhe kercënimet që mori nga ajo

0
181

Naten e sotme Tea Trifoni ka thene se: “Te dera e Topit më kanë kërcënuar, Kiara me kunatin e saj, familjarin, më tha do të të vras je kështu je ashtu, është punonjës ministrie ai tjetri. Më thanë që është burri i tezes së saj. I thashë thjesht që hajde, por ai iku. Njerëzit janë shumë ndryshe mbrapa skene, Kiara nuk thotë asgjë para kamerave, por kur fiken çfarë nuk thotë, shan etj. Kam folur me prduksionin, me Kiarën jo, ajo nuk u ftua në një prime prej kësaj gjëje. Më thanë bëje publike.”- tha Tea.

Ndersa Kiara ka thene se: Kjo nuk është e vërtetë

Donaldi: Ajo ishte shumë e prekur

Kiara: Vërtetë? Ka shumë personazhe që thonë gjëra për vëmendje. Është shumë e shëmtuar ajo që ka thënë.