Simptoma ‘e heshtur’ e kancerit që shfaqet në dhimbjen e shpatullës

0
226

Të gjithë mendojnë se tashmë i dinë të gjitha simptomat e kancerit.

Shfaqja e një gungë të pashpjegueshme, humbje e vazhdueshme e peshës dhe lodhja janë të gjitha shenja të zakonshme.

Një lloj shumë i rrallë i kancerit të mushkërive mund të shkaktojë dhimbje të forta në shpatull.

Sipas Cancer Research UK , një lloj shumë i rrallë i kancerit të mushkërive – i njohur si një tumor Pancoast – shkakton dhimbje të forta të shpatullave, që mund të kalojë poshtë krahut ose lart kokës apo edhe qafës.

Simptoma të tjera përfshijnë:

-rënia ose dobësia e njërës qepallë
-një bebëzë e vogël në të njëjtin sy
-humbje e djersitjes në njërën anë të fytyrës

Ndaj sa me shpejt te shkoni tek doktori aq me shume shtohen shanset per jeten.