Shkojë në spital me dhimbje të forta barku.Mjekët habiten cfarë i gjejnë në bark 47 vjecarit

0
2473

Një burrë 47-vjeçar kishte dhimbje te forta ne bark dhe kishte nevojë për operacion pasi futi një gotë uji nga pas.

Burri mbërriti në departamentin e urgjencës duke pranuar se objekti kishte qenë brenda tij për tre ditë por ai kishte qen i pire dhe spo kuptonte cpo ndodhte me te.

Ai ishte i dehur ne castin ku ka bere kete veprim.

Burri nuk kishte bërë jashtëqitje për dy ditë dhe kishte shumë dhimbje.

Stafi mjekësor më pas kreu një operacion për të hapur barkun.

Në atë moment, ata u përpoqën të largonin gotën duke hequr pjesën e poshtme të zorrëve.

Enterostomia është prerja kirurgjikale në zorrë, e cila u mundëson mjekëve akses per te nderhyr.

Burri qëndroi në spital për shtatë ditë duke u rikuperuar nga incidenti.

Dhe dy muaj më vonë, në një takim mjekët thanë se ai ishte mirë dhe ishte shëruar plotësisht.