Shikoni se si lekundet studio nga termeti. Gazetari trondidet nga termeti i djeshem. Video

0
1505

Gazetari Massimo Foghetti ishte në studion e lajmeve të televizionit lokal “Fano TV” dhe po lexonte titujt e parë të shtypit kur ekranet filluan të dridhen, gazetari u ngrit për t’u larguar dhe më pas u kthye përsëri në vendin e tij për të raportuar tërmetin.

Pas kësaj, u ndje një tjetër tronditje, ndërsa gazetari u largua nga studio: “Po iki”, tha ai teksa u zhduk nga ekrani.