Rikthehet i nxehtit pervelues, ja çfarë pritet të ndodhë këtë javë. Del tabela, sa shkojnë temperaturat

Pas një freskimi të lehtë e të përkohshëm përsëri do të ketë riaktivizim të anticiklonit të Azoreve e rrjedhimisht dhe valë tjetër të të nxehtit.

Ndikimin kryesor kjo valë do ta sjellë në gadishullin Apenin.

Vendi do të ndodhet kryesisht në periferinë e saj që do të sjellë temperatura si më poshtë vijon.

Në formë të izoluar gjatë së mërkurës do të ketë shi gati të papërfillshëm.

Era do të fryjë juglindje e veriperëndim e lehtë e mesatare në bregdet. Deti i forcës 2 dhe 3 ballë.