Publikohet kalendari i fluturimeve nga 14-20 maj, ja vendet dhe oraret e udhetimeve

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka publikuar diten e sotme kalendarin e riatdhesimeve për datat 14 deri në 20 Maj, për të gjithë shqiptarët e bllokuar jashtë shtetit, por edhe anasjelltas ndaj keto jane dy data e riatdhesimit.

Fluturimet do të mund të kryhen nga Stambolli, Milanoja, Roma, Frankfurti, Zyrihu, Parisi, Londra drejt Tiranës dhe anasjelltas ndaj ata ky eshte nje lajm i mire per te gjithe ata qe duan te rikthehen.

Udhëtimet do të kryhen vetëm me Air Albania dhe qytetarët duhet ta prenotojnë fillimisht biletën, duke iu referuar orareve të kalendarit të publikuar.