Publikohet foto e burrit që vrau gruan e tij dhe la 3 femijët e vegjel pa nënë

0
465

Publikohet foto e ish burrit qe vrau gruan e tij 28 vjecare. Ata ishin tete vjet te martuar dhe kishin dy muaj te divorcuar pasi ai ishte nje mashkull shume i dhunshem.

Vjehrra e tij ka treguar sot se ai e ka rrahur per vite me rradhe bashkeshorten dhe pse ishte nene e tre femijeve.

Ai quhet Besmir Ademi dhe eshte ne moshen 37 vjecare. Pas vrasjes se ish-bashkesortes ai eshte dorezuar ne polici ku pritet qe te marr dhe denim maksimal per vepren e kryer.