Pse nena dhe familjarët e Luizit mungojnë në dasmën e tyre?

0
393

Luizi ka organizuar dasmen naten e djeshme ne finalen e Big Brother. Dasma eshte zhvilluar ne tarracen e Bashkis ne Tirane dhe ne performancënga Elvana Gjata.

Aty ishin shume miq te Kiares dhe familjes se saj por familja e Luizit mungonte. Ansnje nga familja e Luizit nuk ishte ne dasmen e tij.

Dilema është nëse Kiara ka zgjedhur të mos jenë prezentë, apo ata kanë vendosur të mos shkojnë pasi nuk kanë qenë dakort për këtë dasmë?