Prinderit shqiptarë nisen nga Amerika drejtë Shqiperisë por humbin kontaktet rrugës

0
3111

Vajza humb prinderit e saj pasi u kthyen nga Amerika drejt Shqiperise. Ato jane nisur drejt Shqiperise por kane humbur kontaktet.

Vajza i kerkon ato pasi kane humbur kontaktet pasi ata kane mbetur ne Londer dhe kane humbur avionin per te ardhur drejt Shqiperise.

Ndaj ajo poston foton qe kush i sheh te kontaktoj me te.

Ju lutem nese mundeni te me ndihmoje dikush, sepse ato jane edhe te semure Quhen Agron dhe Lumturie Ruçi .