Prindërit errdhen nga Greqia në Shqipëri për të varrosur djalin. Babait i hapet problem tjetër

Një 14 vjecar shqiptar që jetonte në greqi ka humbur jetën disa ditë më parë pasi u rrezua me bicikletë dhe vdiq.

14 vjecari ishte femi i vetëm dhe jetonte me të dy prinderit prej vitesh në greqi.

Por pas ngjarjes së rëndë prinderit kanë arrdhur në shqipëri dhe kanë varrosur djalin e tyre.

Pasi prinderit po riktheheshin në greqi babai i 14 vjecarit nuk është lejuar të kalojë kufirin ndërsa nëna është lejuar.

Pas gjithë asaj ngjarje të rendë që kaluan tani një problem tjetër për familjen. Pasi babai nuk mund të kalojë dotë kufirin.

Është berë thirrje Ministrisë dhe Ambasadës që ta trajtojnë me mirëkuptim dhe kujdes çështjen e familjes shqiptare dhe të kapërcehet problemi burokratik.