Piloti grek po hetohet për një tjetër ngjarje misterioze. Çfarë ndodhi me fqinjin e tyre të pasur?

Personazh vërtet misterioz pas të cilit qëndrojnë ngjarje misterioze.

Charalambos “Babis” Anagnostopoulos po hetohet për një tjetër ngjarje misterioze, atë të një shefi restoranti fqinjit të tyre të pasur.

Policët po hetojnë një lidhje të mundshme midis Babis dhe “bashkëpunëtorit të ngushtë” Stavros Dogiakis, 53 vjeç, i gjetur pajete javën e kaluar.

Dogiakis ishte një fqinj i çiftit në Athinë dhe ata ishin klientë në rrjetin e tij të restoranteve. Policia është përqëndruar në mënyrën se si Babis arriti të paguante pushimet ekzotike, hotelet luksoze dhe motorët me një pagë 3,000 euro në muaj. Telefonat e të dy burrave janë duke u ekzaminuar.