Përse greku që i mori jeten gruas se tij sajoi ngjarjen me tre shqiptaret? Zbulohet e verteta

Pse greku sajoi nje histori?

Ne po ju tregojme te perkthyera rrefimin e 32 vjecarit rreth ngjarjes se ndodhur pak dite me pare.

Arsyeja sipas tij ishte e thjeshtë dhe klasike, por sa e vërtetë është, pakkush e beson.

Ja çfarë tha ai: “Në ato momente kuptova se e keqja do ta zinte time bijë.

Ajo nuk e meritonte të jetonte vetëm, pa prindër.

Ndaj vendosa të kujdesem unë për të.

Vendosa të fus në punë memorien time dhe të sjell në vëmendje atë që kishte ndodhur tre vjet më parë.

“Mu kujtua se si tre persona që nuk e flisnin mirë greqishten dhe flisnin një gjuhë si shqipe, sllave a bullgare, hynë në vilën e xhaxhait dhe duke marre para dhe bizhuteri.

Dhe kur ikën, i moren jeten edhe qenit. madje nuk harruan te mrrnin kartën e memories nga sistemi i kamerave.

Vendosa të riprodhim pikërisht këtë ngjarje sikur ndodhi në shtëpinë time natën e 10 dhe 11 majit”.

Pas kësaj, ai ka njoftuar institucionet e rendit për ti thënë pikërisht këtë version, se tre persona që flisnin si shqiptarë, hynë dhe bene veprimet e renda.