Perjashtohet banori i BBV diten e sotme pas fyerjeve te renda qe beri

0
278

Tashme BBV eshte bere nje spektakel i fyerjeve dhe shkeljeve te drejtave te njeriut ndaj nuk do te toleroj qe te shkelen keto rregulla.

Dhe diten e sotme eshte marr vendimi qe te perjashtohet Ermiona sepse ajo beri fyerje te renda.

Ajo eshte larguar menjeher nga shtepia e BBV