Pas sherrit me Efin dhe komentet negative gjyshja e Kiarës përfundon në spital

0
451

Pas futjes së Kiarës sërisht në shtëpin e Big Brother ka pasur shumë debate të ashpra mes banoreve dhe me Efin.

Por pas debateve me Kirën dhe Efin komentet kanë qenë shumë negative për Kiaren.

Kjo ka bërë qe dhe familja e Kiarës të shqetesohet dhe kusherira e Kiares ka treguar se dhe gjyshja e Kiares pas komenteve negative është bërë keq dhe ka përfunduar në spital.

Ja se si eshte shprehur ajo:“Komentet negative në rrjetet sociale ndikojnë shumë tek të afërmit. Kam biseduar me familjarët e saj. Pak para se të nisja emisionin, fola dhe me gjyshen e Kiarës e cila është prekur shumë nga këto komente dhe mesazhe, saqë ka pasur dhe probleme shëndetësore dhe i është dashur të shkojë në spital nga komentet dhe sulmet e shumta në rrjetet sociale.