Pas 23 ditesh deli i gjalle nga rrenojat qeni me emrin Alkes. Video

0
159

Nje lajm i mire vjen nga Turqia ku diten e sotme eshte njxerr nga rrenojat nje qen i gjall.

Qeni kishte 23 dite brenda nen rrenoja dhe ekipi i shpetimit e kishte shpetuar qenin. Ata degjuan zerin e qenit qe lihte dhe filluan germimet qe ta shpetonin.

Qeni ishte ne ndertesen e shembur ne katin nenetoke.

Pas rreth dy orësh punë, qeni u shpëtua nga vendi ku kishte ngecur.

Qeni i rraskapitur u dërgua në spitalin fushor të Federatës për të Drejtat e Kafshëve (HAYTAP) për mjekim.