Nuk mbarojnë skandalet në Përputhen/ Cimi bën sërish namin: Tha që do martohej me Stelën, po u kap mat me Linditën duke…

Zhvillime ‘dramatike’ po ndodhin nga ‘Përputhen 40’ jashtë programit. Muaji gusht nisi me lajmin e ndarjes së Stelës dhe Çimit, një prej çifteve që u konsolidua gjatë aventurës në program.

E mesa duket, Çimi nuk ka pritur gjatë për t’iu kthyer një prej personazheve të trekëndëshit. Ai është parë shumë i afërt në shoqërinë e Linditës, me të cilën poashtu pati emocion gjatë programit.

Pamjet befasuese të lidhjes që po konsolidohet jashtë janë hedhur në rrjete sociale nga të tjerë protagonistë të programit, sonte!