Një milioner u hoq si i pastrehë për 5 ditë rresht, por nuk do ta besoni se çfarë bëri me ata që e ndihmuan.

Para 6 muajsh, Show televiziv “Milioneri i fshehte” është transmetuar në një televizion rus.

Ky show pati nje mysafir special. Bëhet fjalë për milionerin Aleksandër Roslijakov, i cili prej 5 ditësh fshehu identitetin e tij të vërtetë dhe u shndërrua në një mësues që nuk ka shtepi

Aleksandar kishte 1000 rubla ose 15 euro për 5 dite.

Ai naten e parë e kaloi në qendrën për të pastrehë “Everybodys road” themelues të së cilës janë bashkëshortët Deni dhe Elena, dhe pasi ata e pritën mirë në atë qendër, Aleksandër vendosi që këtij çifti t’i dhuronte një vilë luksoze që kushtonte 111 mijë euro.

Por cifti shtëpinë që e fituan e shndërruan në qendër për të pastrehet, në të cilën jetonin 27 persona. Katër ditët e tjera i kaloi pothuajse në mënyrë të ngjashme dhe të gjithë ata që e mirëpriten i shperbleu në mënyrë të njejtë.