Nëna me 12 fëmijë lind 4 fëmijë në të njëjtën datë lindjeje. Foto

0
86

Skoci-Sullivans janë një nga familjet më të mëdha të Skocisë, me Zoe, 44, dhe Ben, 47, prindër të dymbëdhjetë fëmijëve.

Por nje nga gjerat e bukura qe ka kjo familje eshte se 4 femije kane te njejten date lindjeje. Dhe kjo ben qe familja e tyre e madhe te kaloj caste te bukura.

Ata kane 25 janar diten te cilen kane lindur nje rast i rrall qe nuk mund ta hasesh ne jete.

Nena ka lindur kater bjnjak ne 2 lindje te ndryshme dhe rastesia eshte se data e lindje ne 25 janar.

Nena tha se: “Është ditëlindja më e madhe e vitit për ne. Isabelle dhe Charlotte binjakët (15 vjeç) dhe Leah dhe Erin (7 vjeç) binjakët tanë identikë kanë të njëjtën ditëlindje, por me tetë vjet diferencë.

Ndaj data 25 janar eshte nje dite e madhe per ne.