Mjeku Trita Kalo ben njoftimin urgjent dhe cafre duhet te beni ditet ne vazhdim

Ka ardhur koha te jemi te kujdeshem dhe te ruhemi sa me shume sepse cdo dite kemi raste te reja me koronavirus dhe shtimi i shumte i rasteve do te sjelli dhe mbylljen e vendit ndaj duhet te jemi vigjilent.

Postimi i plote i mjekut Tritan Kalos

JETËT tona janë të pakthimta dhe shumë të vlefshme…..MOS vijoni të bëheni pre e IDIOTËSIRAVE të mos ekzistencës së koronavirusit…..Bëhet fjalë për një virus dhe një sëmundje me DY kuptimshmëri njëthelbësore, e cila DUHET marë sa më seriozisht…..KORONAVIRUS = Virus me Kurorë mbi kokën e tij, POR edhe mbi KOKËN tonë nëse largohemi nga kjo jetë e NUK tregojmë kujdes ndaj një virusi të tillë

Një sëmundje e tillë MUNDET të marë jetën e pacientëve të çdo moshe….FLAS nga ajo që unë dhe kolegët e mi të nderuar në COVID-1/Shëbimin e Sëmudjeve Infektive të QSUT Nënë Tereza, po vijojmë të përjetojmë në vijën e parë të përplasjes me këtë infeksion….

DURIMI dhe PËRKUJDESJA ndaj vetes dhe të tjerëve, mbeten thelbësore edhe sot e kësaj dite për tu përballur me këtë sfidë….MIRËKUPTIMI dhe MIRËBESIMI reciprok në këtë sfidë, me këtë flamë mbarëbotërore duhen vlerësuar për çdo sekondë, sepse JANË dy ar.mët tona më të sigurta në këtë betejë sociale….MOS e zhbëni për asnjë çast për ndonjë qejfmbetje jo thelbësore, vlersimin tuaj ndaj heroizmit dhe vetësakrifikimit të mantelbardhëve, infermjerëve, farmacistëve, sanitareve, barrelmbajtësve, teknikëve të imazherisë, punonjësve të koordinimit e administratës si dhe punonjësve të rendit, të cilët venë në rrezik jetët e tyre për të shpëtuar shendetin dhe jetët tuaja…..

BASHKË dhe vetëm BASHKË do mundemi me siguri të mbrijmë në fund të tynelit pak sa të gjatë, POR ku edhe drita jeshile për daljen mbanë në këtë sfidë Covid-19 vijon të ndrijë….Together forever!!!